Over The Studio Personal Training in Naarden

Na jarenlange ervaring als Personal Trainer richtte Geoffrey Vos een boutique gym op in Naarden. The Studio is gevestigd in Naarderbos met een prachtig uitzicht over het Gooimeer en is eenvoudig te bereiken vanaf de A1 en A6. Jouw training vindt plaats met de beste faciliteiten en state-of-the-art equipment.

 

Wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt om je te kunnen focussen op je trainingsdoelen. Hard en fanatiek werken staat hierbij centraal. De persoonlijke aandacht van onze trainingsexperts zorgen voor een optimale workout voor lichaam en geest.

Missie

Het is onze missie om mensen te helpen met het verbeteren van zowel de fysieke gezondheid als jouw mentale mindset. De Studio Personal Training introduceert een nieuw coaching- en training programma waarbij lichaam en geest optimaal aan elkaar worden verbonden.

 

Waarom wij doen wat we doen?

Onze drijfveer is het vergroten van jouw levenskwaliteit. Met als doel om jou de beste versie van jezelf te laten zijn. Het kan behoorlijk tegenvallen om naast een overvolle “werkagenda”, de juiste persoonlijke aandacht te besteden aan jezelf. Bij The Studio Personal Training leggen we de nadruk op een goede balans tussen body en mind. Wij begeleiden jou in de weg naar een meer holistische lifestyle waarbij je zelf kracht en jou maximale potentie weet te behalen in zowel business als life.

 

Hoe doen we dat?

Resultaat telt, maar is voor iedereen anders. Daarom hebben we bij de Studio Personal Training 3 pakketten samengesteld die aansluiten bij het niveau waarmee jij instapt. Op basis van jouw doelen en wensen stellen we samen een trainingsplan op, waarbij we ons richten op 4 essentiële pijlers van fitheid; training, voeding, mindset en lifestyle.

Geoffrey Vos

Met 15 jaar ervaring in de vechtsport en fitnesswereld weet ik als geen ander welke aspecten er nodig zijn om meer veer- en daadkracht op te bouwen voor een gezonder en vitaler leven.

 

De afgelopen jaren heb ik met mijn programma’s veel ondernemers en business professionals geholpen met het ontwikkelen van een stressbestendiger lifestyle. Voordat ik The Studio Personal Training begon werkte ik bij andere high-end personal training studio’s en als personal trainer bij het bekende sportmerk Nike.

 

Gediplomeerd Personal Trainer in Naarden

Zomaar wat oefeningen doen daar geloof ik als trainer niet in. Als gediplomeerd personal trainer vind ik het erg belangrijk dat alles onderbouwd kan worden met de wetenschap. Doordat de wetenschap verandert, veranderen wij bij The Studio Personal Training mee. De programma’s die wij toepassen zijn daarom ook gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.