Over ons

Over Personal Training bij The Studio

Na jaren als personal trainer gewerkt te hebben ontstond bij sportfanaat en personal trainer Geoffrey Vos het idee om een eigen sportschool op te richten. Dit werd The Studio, een plek waar hard werken en plezier in sport centraal staan. The Studio is gevestigd in Naarden aan het Gooise meer en is gemakkelijk te bereiken vanaf de A1 & A6. The Studio beschikt over de beste faciliteiten, waaronder douches, persoonlijke lockers, gratis handdoeken en natuurlijk alle benodigde trainingsequipment. Dit alles om jouw training zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Zo werken we efficiƫnt en effectief naar jouw doelen toe.

Geoffrey Vos

The Studio is ontstaan uit mijn passie voor het bijbrengen van kennis over sport en voeding aan anderen. Ik heb jaren lange ervaring in het geven van persoonlijke training en begeleiding. Dit deed ik onder andere bij een Boutique gym in Naarden, Amsterdam en bij het hoofdkantoor van Nike in Hilversum. Gedurende deze jaren heb ik met veel plezier mensen gemotiveerd en geholpen bij het behalen van hun doelen.

 

 

Sportieve Ervaring

Op jonge leeftijd was ik al sportfanaat. Zo begon ik als jonge jongen met voetballen in de selectie elftallen van SV Spakenburg maar werd al snel mijn interesse voor kickboksen gewekt. Op mijn 15e vocht ik mijn eerste succesvolle wedstrijd. Vanaf mijn 18e richtte ik mij naast vechtsport op krachttraining en het belang van de juiste gebalanceerde voeding. Naast verschillende erkende Fitvak opleidingen heb ik zowel mijn Fitvak-A-Fitnesstrainer en Fitvak-B-Personal trainer diploma behaald. Sindsdien heb ik verschillende professionele (vecht)sporters begeleid als gecertificeerd personal trainer met het behalen van hun doelen. Het behalen van de doelen van mijn klanten staan bij alle trainingen voorop. Voor mij is het belangrijk dat alle klanten na een sessie nog lekkerder in hun vel zitten, en daarom staan zowel doorzettingsvermogen als voldoening halen uit de sport bij mijn sessies centraal.