Startinformatie

Wat is jouw doel?

 

Wil jij spiermassa opbouwen, afvallen of jouw uithoudingsvermogen verbeteren? Wat je doelen ook zijn. Wij, Geoffrey en René helpen je om ze op een gezonde manier te behalen! The Studio biedt diverse doelgerichte vormen van Personal Training aan.

 

Onze manier van trainen

 

We vinden het vooral heel belangrijk dat jij plezier hebt tijdens het trainen en met een voldaan gevoel de rest van de dag tegemoet gaat. We geloven dat de balans tussen hard werken en plezier de sleutel is tot een optimale training waarin jij het maximale uit jezelf haalt.

Door je grenzen te verkennen en steeds iets te verleggen, groeit jouw doorzettingsvermogen en zal je door middel van personal training ook in je dagelijkse leven uitdagingen makkelijker tegemoet kunnen gaan. Naast het behalen van jouw trainingsdoelen draagt personal training direct bij aan een gezondere levensstijl en een vitaler leven. Bovendien is personal training voor veel mensen dé manier om even stoom af te blazen voor of- na werk en om even afstand te nemen van alle dagelijkse drukte.

Benieuwd naar onze programma’s? Download de informatie:

 

The studio is gevestigd in Naarden en we beschikken over de beste faciliteiten, waaronder douches, persoonlijke lockers, gratis handdoeken en natuurlijk alle benodigde trainingsequipment.

Ja, ik wil max. 1 keer per maand nieuws van The Studio Personal Training