(Kick)boksen

(Kick)boksen in Naarden bij The Studio

De intensiviteit en het aanspreken van alle spiergroepen maakt (kick)boksen een perfecte full-body workout. Je werkt met (kick)boksen bij The Studio toe naar een betere uithoudingsvermogen, sterker doorzettingsvermogen en sportievere lichaamsbouw. Doordat jij lekkerder in je vel zal zitten, straal je dit ook uit. Niet voor niets wordt (kickboksen daarom steeds populairder. (Kick)boksen bij The Studio bestaat uit een pads training van één uur. Tijdens of na de warming-up legt onze personal trainer je alle stoot- en traptechnieken uit, zodat je veilig aan de slag kunt. Zo kun jij al jouw energie kwijt en na afloop aan het werk zonder blauwe plekken of blessures.

 

Pads training is er voor iedereen die zichzelf maximaal uit wil dagen zonder risico op pijnlijke blessures. Het interval karakter van de training zorgt ervoor dat je niet alleen je spieren versterkt en verstevigt, maar dat ook je uithoudingsvermogen met sprongen vooruit gaat. Het maakt niet uit of je voor het eerst komt (kick)boksen of gevorderd bent. Met persoonlijke aandacht maken we de training voor iedereen een plezierige en uitdagende ervaring. Geef je zelfvertrouwen ook een boost en meld je aan bij The Studio.

 

Wil jij samen met vrienden of collega’s een sportieve uitdaging aangaan? Vraag dan naar ons aanbod voor groepen. Wij verzorgen bijvoorbeeld ook professionele zaktrainingen voor zakelijke sporters.

Wat vinden klanten van personal trainer Geoffrey?