Personal Training

Personal Training in Naarden

 

Iedere Personal Trainer heeft zijn eigen manier van lesgeven. Daarom is het belangrijk om vooraf goed te weten welke training bij jou past. Bij The Studio vinden we het vooral heel belangrijk dat jij plezier hebt tijdens het trainen en met een voldaan gevoel de rest van de dag tegemoet gaat. We geloven dat de balans tussen hard werken en plezier de sleutel is tot een optimale training waarin jij het maximale uit jezelf haalt.

 

Door je grenzen te verkennen en steeds iets te verleggen, groeit jouw doorzettingsvermogen en zal je door middel van personal training ook in je dagelijkse leven uitdagingen makkelijker tegemoet kunnen gaan. Naast het behalen van jouw trainingsdoelen draagt personal training direct bij aan een gezondere levensstijl en een vitaler leven. Bovendien is personal training voor veel mensen dé manier om even stoom af te blazen voor of- na werk en om even afstand te nemen van alle dagelijkse drukte.

Personal Training (1-op-1)

Voor wie is Personal Training bedoeld?

 

Wil jij spiermassa opbouwen, afvallen of jouw uithoudingsvermogen verbeteren? Wat je doelen ook zijn, wij helpen je om ze op een gezonde manier te behalen! The Studio biedt diverse doelgerichte vormen van Personal Training aan. Op deze manier past de training altijd perfect bij jouw doel. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

 

Waarom personal training?

 

Je zal het vast wel herkennen: je hebt besloten om nu echt gezonder te gaan leven. In het begin gaat het goed en volg je trouw je voedingsschema en trainingen, maar na een tijdje neemt de motivatie af en lijkt het alsof je weinig of geen vooruitgang boekt.

Het trainen met een personal trainer bij the Studio kan dit voorkomen en gaat ervoor zorgen dat je nu wel volhoudt! We hebben de 5 belangrijkste voordelen van personal training voor je op een rijtje gezet.

  • Een personal trainer is niet alleen een trainer, maar ook een coach: hij zal je blijven motiveren.
  • Er zal 100% focus liggen op jouw persoonlijke omstandigheden.
  • Je leert de juiste technieken.
  • Effectief trainen en tijd besparen
  • Een personal trainer zoekt de grens op, waardoor je uit je comfortzone stapt.

Wat vinden klanten van personal trainer Geoffrey?

Trainingsaanbod bij The Studio

 

The Studio biedt diverse trainingen aan die gericht zijn op het behalen van resultaat. Iedere persoon is namelijk uniek en vereist een andere benadering.

 

Personal Training (1-op-1)

 

Personal Training bij The Studio bestaat uit een intensieve en effectieve full body workout van één uur. De workout begint met een krachttraining van 40 minuten waarbij alle spiergroepen aangesproken worden. Vervolgens wordt de sessie afgesloten met 20 minuten (kick)boksen of een andere high intensity training naar wens. Deze combinatie van trainingsvormen zorgen voor verbetering van het uithoudingsvermogen en helpt je om jouw gewenste lichaamsverandering te realiseren. Tijdens deze trainingen is de volledige aandacht van de personal trainer op jou gericht. Je ontvangt advies zodat je alle oefeningen juist uitvoert zonder blessures op te lopen.

 

Small Group Training

 

Small Group Training is een variatie op personal training waarbij je in een kleine groep onder begeleiding een full-body workout uitvoert. Gedurende één uur train je alle spiergroepen terwijl je de motiverende kracht van groepstraining ervaart. De training bestaat uit een combinatie van krachttraining en (kick)boksen. De exacte samenstelling van de training varieert per keer. Zo verleggen we bijvoorbeeld de focus van kracht naar core of het uithoudingsvermogen.

The Studio Personal Training

(Kick)boksen

 

De intensiteit en het aanspreken van alle spiergroepen maakt kickboksen een perfecte full-body workout. Je werkt met kickboksen bij The Studio toe naar een beter uithoudingsvermogen, sterker doorzettingsvermogen en een sportievere lichaamsbouw. Doordat jij lekkerder in je vel zal zitten, straal je dit ook uit. Niet voor niets wordt kickboksen daardoor steeds populairder. Kickboksen bij The Studio bestaat uit een bokszak training van één uur. Tijdens of na de warming-up legt onze personal trainer je alle stoot- en traptechnieken uit, zodat je veilig aan de slag kunt gaan. Op deze manier kun jij al jouw energie kwijt en na afloop aan het werk zonder blauwe plekken of blessures.

 

Bokszak training is er voor iedereen die zichzelf maximaal uit wil dagen zonder risico op pijnlijke blessures. Het interval karakter van de training zorgt ervoor dat je niet alleen je spieren versterkt en verstevigt, maar dat ook je uithoudingsvermogen met sprongen vooruit zal gaan. Het maakt niet uit of je voor het eerst komt kickboksen of gevorderd bent, want met persoonlijke aandacht maken we de training voor iedereen een plezierige en- uitdagende ervaring.

 

Geef je zelfvertrouwen ook een boost en meld je aan bij The Studio.Wil jij samen met vrienden of collega’s een sportieve uitdaging aangaan? Vraag dan naar ons aanbod voor groepen. Wij verzorgen bijvoorbeeld ook professionele bokszak trainingen voor zakelijke sporters.

 

Over personal trainer Geoffrey

 

Na jaren als personal trainer gewerkt te hebben ontstond bij sportfanaat en personal trainer Geoffrey Vos het idee om een eigen sportschool op te richten. Dit werd: The Studio Personal Training in Naarden. Een plek waar hard werken en plezier in sport centraal staan.

 

‘’The Studio is ontstaan uit mijn passie voor het bijbrengen van kennis over sport en voeding aan anderen. Ik heb jarenlange ervaring in het geven van persoonlijke training en begeleiding. Dit deed ik onder andere bij een Boutique gym in Naarden, Amsterdam en bij het hoofdkantoor van Nike in Hilversum. Gedurende deze jaren heb ik met veel plezier mensen gemotiveerd en geholpen bij het bereiken van hun doelen’’.

 

‘’Op jonge leeftijd was ik al sportfanaat. Zo begon ik vanaf jongs af aan met voetballen in de selectie elftallen van SV Spakenburg. Snel daarna werd ook mijn interesse voor kickboksen gewekt. Op mijn 15e vocht ik mijn eerste succesvolle wedstrijd. Vanaf mijn 18e richtte ik mij naast vechtsport op krachttraining en het belang van de juiste gebalanceerde voeding. Naast verschillende erkende Fitvak opleidingen, heb ik zowel mijn Fitvak-A-Fitnesstrainer en Fitvak-B-Personal trainer diploma behaald. Sindsdien heb ik verschillende professionele (vecht)sporters begeleid als gecertificeerd personal trainer met het behalen van hun doelen. Het behalen van de doelen van mijn klanten staan bij alle trainingen voorop. Voor mij is het belangrijk dat alle klanten na een sessie nog lekkerder in hun vel zitten. Daarom staan zowel doorzettingsvermogen als voldoening halen uit sport bij mijn sessies centraal’’.