Personal Training

Personal Training in Naarden

 

Iedere Personal Trainer heeft zijn eigen manier van lesgeven. Daarom is het belangrijk om vooraf goed te weten welke training bij jou past. Bij The Studio vinden we het vooral heel belangrijk dat jij plezier hebt tijdens het trainen en met een voldaan gevoel de rest van de dag tegemoet gaat. We geloven dat de balans tussen hard werken en plezier de sleutel is tot een optimale training waarin jij het maximale uit jezelf haalt.

 

Door je grenzen te verkennen en steeds iets te verleggen, groeit jouw doorzettingsvermogen en zal je door middel van personal training ook in je dagelijkse leven uitdagingen makkelijker tegemoet kunnen gaan. Naast het behalen van jouw trainingsdoelen draagt personal training direct bij aan een gezondere levensstijl en een vitaler leven. Bovendien is personal training voor veel mensen dé manier om even stoom af te blazen voor of- na werk en om even afstand te nemen van alle dagelijkse drukte.

Voor wie is Personal Training bedoeld?

 

Wil jij spiermassa opbouwen, afvallen of jouw uithoudingsvermogen verbeteren? Wat je doelen ook zijn, wij helpen je om ze op een gezonde manier te behalen! The Studio biedt diverse doelgerichte vormen van Personal Training aan. Op deze manier past de training altijd perfect bij jouw doel. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

 

Waarom personal training?

 

Je zal het vast wel herkennen: je hebt besloten om nu echt gezonder te gaan leven. In het begin gaat het goed en volg je trouw je voedingsschema en trainingen, maar na een tijdje neemt de motivatie af en lijkt het alsof je weinig of geen vooruitgang boekt.

Het trainen met een personal trainer bij the Studio kan dit voorkomen en gaat ervoor zorgen dat je nu wel volhoudt! We hebben de 5 belangrijkste voordelen van personal training voor je op een rijtje gezet.

  • Een personal trainer is niet alleen een trainer, maar ook een coach: hij zal je blijven motiveren.
  • Er zal 100% focus liggen op jouw persoonlijke omstandigheden.
  • Je leert de juiste technieken.
  • Effectief trainen en tijd besparen
  • Een personal trainer zoekt de grens op, waardoor je uit je comfortzone stapt.

Wat vinden klanten van The Studio Personal Training?