Voedingsadvies

Voedingsadvies in Naarden | The Studio

 

Mitchell de Goede (gecertificeerd diëtist)

Mijn werk bij The Studio wordt gedreven door mijn passie voor het helpen van anderen om hun sportieve doelen te bereiken middels voeding. Samen bereiken we jouw doelen door jouw eet- en beweegpatroon te onderzoeken. Het belangrijkste hierbij is om te ontdekken welke aanpassingen in levensstijl nodig zijn om jouw doel te behalen, zodat jij optimaal kunt genieten van het leven.

Wil je afvallen, jouw sportprestaties verbeteren, werken aan je zelfvertrouwen of ‘gewoon’ op een gezondere manier gaan leven? Lees hieronder hoe we hier samen mee aan de slag kunnen of kom direct met mij in contact.

Samen gaan we sportieve uitdagingen aan en bereiken we jouw gewenste doel!

Werkwijze

 

Intake

De begeleiding vindt op afstand plaats. De telefonische intake duurt 30 tot 45 minuten. Dit uitgebreide intakegesprek is nodig om goed te begrijpen waar jij nu staat, wat goed en minder goed gaat en welk doel jij wil bereiken.

Ik werk direct samen met jouw personal trainer van The Studio. Op deze manier werken we op een zo efficiënte en doelgerichte manier naar jouw doel toe. De personal trainer deelt jouw meetgegevens met mij zodat ik weet hoe jij er op ieder moment tijdens de training fysiek voorstaat.

 

Uitwerken voedingsadvies

Na het intake gesprek stel ik een persoonlijk voedingsadvies op waarmee we naar jouw doelen toewerken. Het intake gesprek en het uiteindelijke voedingsadvies kosten samen €90,-.

 

Vervolg consult(en)

Vervolgconsulten duren tussen de 20 en 30 minuten. Hierin bespreken we de door jou geboekte vooruitgang en passen we waar nodig het voedingsadvies aan. Vervolgconsulten kosten €30,-

Vergoeding

Ik heb een contract afgesloten met bijna alle zorgverzekeraars. In deze gevallen kan je er van uitgaan dat de consulten die binnen jouw verzekering vallen, gedeeltelijk of helemaal vergoed worden.

Iedereen krijgt per jaar 3 uur dieetadvisering vergoed vanuit de basisverzekering. Hierbij is het wel belangrijk om rekening te houden met het jaarlijkse eigen risico. Dit eigen risico geldt niet voor kinderen tot 18 jaar.